Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Valaki mondja meg...

2009.01.13

Valaki mondja meg,miért jó,az hogy szakaszosan csinálok mindent...
tegnap lefeküdtem aludni tízkor,elaludtam fél 11kor.Az még oké,hogy 11kor felébredek arra,hogy anyu kinyitja az ajtót,hogy ne reggel legyen hangos,válaszlok az smsre,de aztán megint felébredek 1.12kor,meg megint 1.56kor,meg megint 3.07kor,meg megint 4.17kor és megint,de azt már nem néztem meg.
(és hajnali háromkor lazán elmentem volna suliba,de hatkor bezzeg nem bírok felkelni)
ezt hívják szakaszos alvásnak.

suliban szakaszosan beszélgetek.elkezdem az Arany virágcserepet Sárinak,aztán a felénél elmondom a nomádokat Melindának,beszélgetek egy kicsit Szimivel és aztán befejezem a történetet.

szakaszosan msnezek.ebből kifolyólag mindent,amit msnezés közben csinálok (bioszjegyzet gépelése,bemutató csinálása,blogírás,evime átnézése,stb),azis szakaszos.

szakaszosan tanulok.elkezdem a törit,előveszem a japánt,olvasok Angyalok és démonokat,megint töri,játszok a telefonon egy ugrálósat,aztán töri,japán,olvasás.

szakaszosan eszek (megint nem ebédeltem és nem is vacsiztam.afrancba). mosogatok,eszek,mosogatok,eszek.igaz,az evés egy csomag győri keksz volt,de akkoris.

mindjártmindjárt kész a pályázat,hurráhurráhurrá,annyira meg fogok könnyebbülni.és akármilyen csúnyákat írok/gondolok róla,örülök,hogy megcsinálom,még ha nem jutok tovább a második fordulóba se.

azt tudom csak tanácsolni,hogy aki pályázatot ír,amihez kell 3 esszé meg vagy 10 minél hosszabb kifejtendő és megfogalmazandó kérdés,egy rakás összeszedendő papír és miegyéb,az ne kéthéttel a beküldési határidő előtt kezdjen el mindent megcsinálni

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

szakaszok

(Bbb, 2009.01.14 20:08)

Tegnap tanultam angolt, aztán rájöttem,hogy sürgősen Best friendet akarok hallgatni, aztán rájöttem, hogy nyelvtant kellene tanulnom, aztán rájöttem, hogy azonnal Bezzeg az én időmben-t akarok olvasni, aztán rájöttem, hogy talán mégis kéne foglalkozni a nyelvtannal, aztán rájöttem, hogy már borzasztó késő van, de rájöttem, hogy addig úgysem fogok aludni, amíg kb ötvenszer meg nem hallgatom a Moonlight Sonatat...
Semmit sem bírok tartósan csinálni, mert vagy nem akarok vele foglalkozni, vagy lelkiismeretfurdalásom van amiatt, hogy azzal foglalkozom ahelyett, amivel kéne.:P