Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vakáció

2008.06.11

A hétfői francia az oké,arról kiderült h a legnagyobb hibám az volt,hogy a partir helyett rendszeresen départir-t írtam valamiért és hogy a tonhal az nem hús,hanem hal.Ergo vegetáriánus salátába belefér.
Kedden japán,merthogy kétesre állok (4,57) és a mondatokat tudtam,de a szavakat nem és bent volt a Barbi (amit eredetileg nem szerettem volna,mert zavar ha vki bent van,amíg felelek,de aztán nem is zavart) és mondta h tudni szoktam a szavakat és ha ő nincs ott,akkor nem kapok ötöst év végén,úgyhogy KÖSZI BARBI!!!!!!!
Ma meg francia szóbeli,annyira izgultam,hogy remegett a kezem és úristen...és egész jó lett,bár magamhoz képest nagyon gyatra,mert éppencsak makogtam valamit,de mindent értettem,csak nem jutottak eszembe a szavak,amikor én beszéltem.De túl vagyok rajta.Huhh.

Kezd eluralkodni az év végi rendetlenség a szobámban.Hazahoztam az összes cuccom és kiborítottam a padlóra és ha már úgyis rendetlenség van,akkor minek elpakolni a ruháimat,úgyhogy azok is szanaszét...mais il n'y a pas de problem.

Nem találom a tavalyi francia tankönyvet/munkafüzetet,aminek nem örülök,de itthon kell lenniük,mert nem vittem el őket,úgyhogy majd megleszenk.Egyébként 3 leckével több van benne,mint a mostaniban (vagyis amiből az osztálytársaim tanulnak),tehát az imparfait-ről szó sem esik...grrrr...

Mindenből négyes lesze,kivéve angol,japán,töri,ének,tesi és talán francia.Úgyhogy jövőre meg fogok halni,de bioszból,kémiábó,irodalomból és nyelvtanból ötös leszek.

Je vais maintenant.Au revoir!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.