Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Terepgyakorlat

2009.05.25

Az úgy volt,hogy a 8.00-ás Veresegyház-váci vonattal megyünk.8.05kor még nem volt kiírva,honnan indulunk (sőt,az se,hogy késünk),aztán hirtelen eltűnt a tábláról a vonatunk.Mármint a kijelzőről.(akkor kellett nézni a tanárok arcát.viccesek voltak:mind a hat tanár-Vizkó,Kas,Huba,Schulti,Gondi,Hodula-tátott szájjal,tanácstalanul bámultak a táblára)Ekkor Huba tanárúr elment gondlom az információhoz és mire visszaért,kiírták a vonatot.Felszálltunk,cirka fél órás késéssel elindultunk.
A vonat a nagy büdös semmi közepén kitette minket,állomás nulla,a sínek mellett,illetve az út közepén gyalogoltunk (betonoztak),aztán az út szélén.Járda sehol nem volt,ami nem baj,mert minek,de utálok betonon gyaloglani.
Megérkeztünk az arborétumba kb fél11re.Gyorsan nyolc csapat és mindenki,amerre lát.A mi csapatunk kicsit nagyra duzzadt,a fél osztály mellé becsatlakozott pár a-s is,de sebaj.Vonultunk keresztül-kasul a parkon,egy állomsára nem maradt csak időnk,egész jó volt.(végül harmadikok lettünk,jee)

DE.
Én többet nem emgyek egy ekkora rakás "pesti" gyerekkel kirándulni.Az egy dolog,hogy meleg meg séta,de egy kis gyaloglásba senki nem halt bele (esküszöm,hogy nem volt több 4 km-nél,de szerintem annyi se volt) és nem volt ma 30 fok.
Oké,én is panaszkodtam egy kicsit,mert hülye voltam és hosszúnadrágba mentem,vizet se vittem és több eszem is lehetett volna,mint hogy szandálba menjek,amikor igazából tudom,hogy töri a lábam.(szép vízhólyag a jobb lábamon.menő.már nem az.kilyukasztottam. )
Namindegy.

Nyolc döglött lepke az út mellett (Lilláéval együtt tíz) és pipacsmezők :)

Hazafelé a vonaton majdnem bealudtam (ergo a hümmögéseket is csak nagy nehézségek árán sikerült kiszorítanom magamból) és a Móriczi út aljáról az utat gyalog tettem meg hazáig.Még mindig fáj tőle a bal sarkam,de a szandál annyira feltörte a lábamat,hogy igenis jobb volt így.

Arany János:Ágnes asszony
Kevin J.Anderson:Új rend
Stephenie Meyer:Újhold

A Boró elment Angliába,elvitte az elemtöltőt,jee.Vagyis nem,mert nem fogok tudni zenét hllgatni,ha lemerülnek ezek az elemek.Vagyis már csak ez...
Legyen föcifakt jövőre,léccilécci.

Vajon hová raktam Tóth Árpádot?megvan
Tóth Árpád,Kányádi Sándor.Ady-t most nem olvasok.

Kányádi Sándor:Álmodó

Várost álmodtam ide én;
fölraktam, itt van: az enyém.

Utat álmodtam, kész az út;
fürkészem: milyen messze fut?

Fényről álmodtam: fény ragyog.
És álmodtam egy ablakot,

ahonnan majd a végtelen
tavaszi eget nézhetem.

Megvan végre az ablakom,
van szobám, ahol lakhatom,

van alázatos szőnyegem,
naponta többször ehetem.

Mi kell még - kérdik -, nem elég?
Örülök persze - szólanék,

de csak a fejem ingatom.
Állok némán - és álmodom.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

pillék

(tUdodki, 2009.06.03 05:32)

Én is számoltam őket visszafelé a Melindával az út mentén... elképzeltük, amint kamikázék módján oldják meg a halálukat és az egyik pillanatban még repkednek, a másikban pedig a földre zuhannak nagy robajjal... :)