Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tánc és szünet

2008.06.15

Én meg rájöttem,hogy mégiscsak szeretnék táncolni,mert az jó dolog és szép is (főleg ha nem 7 pár táncol ott,ahol négynek van elég hely).És már sajnálom,hogy abbahagytam,de majd jövőre újrakezdem,csak még nem tudom,hol és hogyan és egyáltalán.

Nézni legjobb keringőt meg a cha-cha-chát meg a sambát...de táncolni mindegyiket szeretem.Vagy legalábbis szerettem.Kivéve a salsát (bár táncolni lehet h azt is jó,de annyira nem tetszik...).Illetve volt egy,aminek nem jegyeztem meg a nevét,de az nagyon tetszett (talán a paso doble,de nem vagyok benne biztos).

Szünet van,emberek.
Kiraktam a falamra egy világtérképet(Föld térképet) és gombostűvel feltűztem a levelezőtársaim (email)címét.Európa kicsit tömve van,Ázsiának bizonyos részei,Észak-és Dél-Amerikában összesen 3 cetli van,Afrikában és Ausztráliában egy se.De tök jól néz ki.Majd ha lesz papírom/türelmem,színes cetlikkel megcsinálom és akkor még jobb lesz.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

xxx

(lborka, 2008.06.16 13:11)

Elnézést,akkor két éve :D
Akkor mégnagyobbtaps és jobbak és ügyesebbek vagytok :P

hmm

(hörcsi, 2008.06.16 10:58)

nem kötekszem és nem is fényezem magam, de a többiek két éve táncolnak:P mind:D ááádejótteszezazegómnak:D köszönjük szépen a megtiszteltetést:D