Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szülinap,szombat,vasárnap

2008.10.05

Réka kapott tizenhat szál répát,mert diétáznia kell.Ami nem is olyan rossz dolog, közzöségépítő, mert közösen pucoltuk meg a répát. Lilla meg csokitortát akpott,az nagyon finom volt. És Melinda megint bevásárolt meg fújt lufit,szóval tök jó volt.

Kép 

 

 

 

 

 

 

Kép 

 

 

 

 

 

 

Kép 

 

 

 

 

 

 

Kép 

 

 

 

 

 

 

 

Aztán előkerült a maradék chips meg csoki (imádom a csokit,imádlak Melinda) és elkezdtük nézni a maradék Hősöket.eleinte csak mi,a Rékával,mert csak mi nem láttuk a második évad végét,a Lilla és Melinda elmentek bevásárolni.Például csokit.Aztán ők is jöttek nézni a harmadik évadot.
Ja,és Réka összefonta ahajunkat.Vicces volt,főleg amikor leültem az ágyra,ő meg nem.Kicsit széttépődött a fejünk.Meg vo,t a rózsaszín madrá,ami énekelt,réka meg majdnem belehalt a röhögésbe.

Kép 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kép 

 

 

 

 

 

 

Kép 

 

 

 

 

 

 

Kép 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kép 

 

 

 

 

 

Másnap kb féltizenkettőkor keltem ki az ágyból,akkor is csak azért mert a Lilla ment el.Reggeliztem müzlit meg tortát,csocsóztunk és én is elindultam.Aztán mentünk a papával a Tarka Magyar felvonulásra,ahová Fruzsi elhozta a transzparenseket,de aztán a papa úgy döntött,hogy mivel négyen vagyunk csak,nem vigyük őket,szóval szegény Fruzsi tök fölöslegesen jött oda...de maga a felvonulás jó volt.

Aztán mentem Fufuékhoz,néztünk Megasztárt (grrr....),beszélgettünk,aludtunk,ma reggel Fufu levágott a hajamból (köszi szépen! :-)) és most itthon vagyok.

További szépnapot.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.