Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szombat

2008.11.15

Előszöris,elmentünk nadrágot venni,hogy ne mindig a Bogi farmerját kelljen elcsórnom meg mert csak.És rá kellett jönnöm,hogy nem gyártanak nadrágokat az én méretemben. Vagy hosszúak,vagy nem jönnek rám.Grrr...
Aztán vettünk egy rakás szöget meg két polctartót és nem vettünk tetőlécet vagymit mert túl drága volt.

Ebéd után meg felmentünk a hegyre és sárkányt eregettem a Bogival.eleinte elég béna voltam,mert kb 5 éve eregettem utoljára sárkányt,de ez olyan szép színű volt,szép szivárvány és a Bogi olyan szépen felengedte.Aztán énis,és igazából jó érzés felfelé futni a domboldalon,a térdig érő fűben,mlg ha közben át is gázolok egy csipkebogyóbokron és a végére totálkifulladok.Lefelé nem olyan jó,főleg ha két méterre a villanydróttól állunk meg,de megálltunk,nem akadt fent.
Meg ott volt a nagy kutya,ami tökaranyos volt,csak sztem magasabb volt,mint a Botond.És nagyon tetszett neki a sárkányunk.De sebaj.
És teljesen kiengedtük a zsinórt,jó hosszú volt.Majd megkérdezem mennyi.

Aztán íjászkodtunk is,jó béna voltam,de legalább még ki tudom húzni az íjat.A céltábla meg ugrál :) nembaj,annyira nem lőttem el egyiket se.

Aztán itthon gereblyéztünk,a Boti meg szállította a zsákokat a kiskék eutóban,amiben régen őt húztuk.Meg a Bogeszt.
Aztán megfestettem a rohadt Klimtkép hátterét és áhh,már csak passaprtou-zni kell,nemakarom.Aztán kártyáztunk a mamával meg a Bogival,miközben a Botond mesét nézett (és az adóért se kell aggódni XD).Vicces volt.És a végén 3szor handoltam egymás után,aztán a mama egyszer,aztán én 2szer,aztán a Bogi egyszer és akkor befejeztük.De még így is én nyertem :p

Aztán vacsiztunk,segítettem a Boginak Írországról gyűjteni,most azt fordítja.

Legyetekjók.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.