Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Suli(297)

2009.05.26

Átírtam a "Magamról"-t,majd képek is kerülnek oda.

Angolon tzt írtunk az irodalomteremben (egész jó lett),kémián Vizkó félig kiosztotta a dogákat,aztán folytattuk a filmet,irodalmon felelés volt (nem én,dejó),bioszon film (Medvebarát),nekem nem tetszett annyira,de amúgy egész érdekes,ofőn beszélgetés,éneket nemtudom.

Azt álmodtam,hogy a Bogi köhögőbeteg és éjszaka kussban kell lenni,mert csak akkor tud aludni,egyébként felébred.Meg még mást is álmodtam,de az már kiesett.
Fáj a fejem.

Császármorzsa volt az ebéd.

K.J. Anderson:Új rend. Nem lenne rossz.Sőt,vannak benne szálak,amik tetszenek. Például a Kessel. Meg Moruth Doole.Meg a Jedi Akadémia ötlete.Meg az ikrek.
Viszont erősek benne a túlzások (Kyp szerintem nem lehet ilyen erős és a Napzúzót egyenesen pofátlanságnak tartom) és nem hitelesek a jellemrajzok.Legalábbis nekem nem.Főleg Leia,de Luke se annyira.

Nembaj,azért kíváncsi vagyok.

Ma is voltam a Flóriánban,minden 650 ft és negyed5től 5ig csak 500.Azt hiszem máshol nem is nagyon fogok ruhát vásárolni,hm?Megéri.Alapból olcsó és folyton vannak még kedvezmények.

Holnap kompetenciamérés.Vonalzó,számológép,Sárának nyelvtanfüzet.Nem elfelejteni...

Najó,megyek kajálni,azt hiszem.

(hajnalban rohadtul fájt mindkét bokám,a fürdőszobáig alig tudtam kimenni,hogy vizes zsepit tegyek rájuk.majdnem sírtam,komolyan,pedig amiatt hogy fáj valamim,tényleg nem szoktam.Még Ricsit is majdnem felhívtam,hogy jöjjön azonnal és amputálja a lábamat,de aztán győzött a nemakarom-felébreszteni gondolat és nyugton maradtam.)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

füzet

(Sarah, 2009.05.27 14:23)

köszönet a nyelvtan füzetért. :]