Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Suli

2008.09.06

A suliban az a legrosszabb (persze a tanulás mellett XD),hogy korán kell kelni.Mert az egy dolog,hogy bent vagyok háromig vagy még tovább,de semmi kedvem hatkor kelni.És ráadásul még rohannom is kell,mert anyu hatkor ébreszt,vagyis hat nulla ötkor kikelek az ágyból és legkésőbb huszonötkor el kell indulnom.Vagyis van húsz percem...ami most még elég,de mi lesz,amikor már kabátot meg cipőt is kell keresnem?

A matekot már most nem teljesen értem (jó,az is igaz,hogy a fél órát végigrajzolom,de azért figyelek közben.Pl azt is észrevettem,amikor az egyenletek helyett a kínai és a ceyloni fahéj közti különbségről volt szó),de a többi tantárggyal még megvagyok.Fizikám még nem volt.Föcin meg már írtam majdnem 3 oldalt.Ugyan kicsit összefüggéstelen,de megvan.

Viszont arra még átkell állnom,hogy szabadidőmben ne végig olvassak,hanem néha tanulni is kéne.Meg rajzra valami idiótaságot csinálni tűfilccel.Amit kaptam kölcsön a Rékától.

És találtamújabb Robin Cook könyvet (Agymosás).Sajnos márkivégeztem,de nagyon tetszett.Most a Vektort olvasom,ami érdekes,de annyira azért nem tetszik.

És holnap megyek Ágihoz.
Más most nem jut eszembe.Meleg van,ahhoz,hogy gondolkozzak.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.