Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Péntek,szombat,vasárnap

2008.08.31

Pénteken ellógtam az edzést,mert minek menjek és nem volt kedvem és egyáltalán.
Najó.Aludni akartam,tessék.Beismerem.de még így is csak tízig tudtam aludni,mert sütött a nap és világos volt a szobában.

Aztán Erikáéknál ebédeltem,levest meg főzeléket,ami szintén leves volt,csak nem annak indult.Aztán mentem Ágihoz és nem tévedtem el és jó helyen szálltam le a metróról és Ági is megtalált (bár az nem volt olyan nehéz) és mentünk mekibe és nem vártuk meg Andrist (bocsi Andris ^_^).Utána meg megnéztem a lakásukat és elkeseredett kísérletet tettünk spanyoltanulásra,de úgy látszik nem aludtam ki magam rendesen,mert semmi nem maradt meg.

Azon viszont néha elgondolkozom,hogy egyes emberek mit szólnának ha látnák a mi házunkat.Mármint rend szempontjából.Mert Irina pl azt mondta,hogy ott most közepesen van rend,de akkor milyen a teljes rend?Lehet,hogy kicsit meglepődne,ha egyszercsak beállítana hozzánk,amikor nincs rend nálunk.
Szóval a rend az egy viszonylagos fogalom.

Nna,utána mentünk sétálni Ágival,mindig csak egyenesen,hogy visszataláljunk,aztán elfogyott az út és visszafordultunk.És utána kaptunk csokit meg megnézte a rajzaimat meg tévézett,én meg olvastam (talán a kötelezőket is át kéne futni?),utána meg elmentünk moziba.
Ne szórakozz  Zohannal-hát nekem nagyon tetszett.Végigröhögtem az egészet.És nemcsak én...

Szombatt...Sződliget,családi találkozó,sok sütivel meg almalével.

Vasárnap...ma meg Borával voltunk moziban (ha ez így megy tovább,el fog fogyni a zsebpénzem) és a Mamma mia!-t néztünk meg.Hát...nem volt olyan rossz,de azért nem is tetszett nagyon.Főleg a magyar hangok.Alapból utálom,ha filmen ráközelítenek valkinek az arcára és tökmáshogy artikulál,mint a magyar hang,hát még itt,ahol túltátogták magukat a színészek...na mindegy.Azért nem volt szörnyű.

Holnap meg holnap van.Szeptember egy.jajne.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

xxx

(lborka, 2008.09.02 15:13)

Csak az a gond,hogy én mondtam,hogy ezt nézzük meg... :D

Mamma mia!

(bbbb, 2008.08.31 22:57)

Egy tanulságot leszűrtem: nem szabad rámbízni a filmválasztást. Szóval, ha megyünk, te mondod meg, mire.