Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Péntek,szombat

2008.05.18

Melindáék éppen költöznek és neki egy kék tetőtéri szobája van (stílusosan,közel a zéghez :D).És tiszta rend van.Legalábbis ahhoz képest,ami itt volt házfelújításkor.És az a szoba annyira jó,hogy komolyan megfontoltam,hogy oda költözök.Főleg a teve miatt.Mert van ott egy nagy plüss teve,aki kényelmes és nem akartam otthagyni.De aztán muszáj volt.
És kaptam tortát!És...és annyira meglepődtem!Még senkitől nem kaptam tortát a családon kívül!Finom faygitortát.Imádlak Melinda!
És néztünk Hőseket ( 3 vagy 4 részt),meg az ágyat toligáltuk és megnéztük a teraszt,ahonnan felvitték az ágyat (állítólag.kicsit nómagas meg életveszélyes,de véghezvihető...).És kiderült,hogy Melinda ágya büdös,meg a takaró is meg a teve is.De nam baj.

Aztán nyolckor elpályáztunk,nem jött a busz,de azért kb. kilencre odaértem a Fufuhoz.És kb éjfélig bezsélgettünk és találtam egy érdekes könyvet (Az utolsó atlantiszi és a Levegőárus),úgyhogy megint van olvasnivalóm.Gyakrabban kéne odajárnom :)
Szombaton kockáztunk a Fufuval meg Blankával meg Sárával (már elfelejtettem,mi a játék neve,de jó volt) és kiderült,hogy 2 deci szénsavas ásványvizet nem könnyű meginni gyorsan,de a csokigolyó az jó gyógyszer rá.És a Cappy Ice Fruit egy éjszaka alatt bebüdösödik és megposhad.Bizony.
Aztán ettünk pizzát (egy egész felet sikerült megennem.Ez már határozott haladás a pápai három szelet után.) meg fagyitortát és a  Fufu elment.A Blanak meg a Bence felment Kill Bill2-t nézni,én meg olvastam,aztán én is lementem nézni.Aztán megjöttek a Slemmerék,akikkel utoljára 4 éve találkoztam,de legalább tudtam,kik azok.És az Ági megígérte,hogy megtanít spanyolul :).el is kezdte.Úgyhogy már el tudok számolni 9999-ig meg ilyen okos dolgokat.

Az előadás a suliban jó volt,csak kicsit hülyén voltak összefűzve a jelenetek,meg a végefelé már nem tetszett annyira,de jó volt.Második felvonásban meg egy ilyen járkálós cucc volt,az nagyon tetszett.
Aztán visszavitt minket a mama és Bangoztunk (asszem négyet),mind a négyszer bűnöző voltam,és csak egyszer öltek meg.De akkor már az első körben.De ez akkor is nagyon jó arány.Csak még nincs kiegészítő,úgyhogy nem voltak zöld lapok,azokkal azért jobb játszani.Na nem baj.

Aztán Ági ott aludt,lefeküdtünk kb éjfélkor,reggel meg fel lettünk keltve fél10kor.És kb ennyi.

Sayonara!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.