Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Péntek,október harmincegy

2008.11.01

Még annyit a csütörtökhöz,hogy hajnalban arra ébredtem,hogy esik az eső és tisztára olyan hangja volt,mintha beáznék.Meg az jutott eszembe,amikor az Odaátban fel volt szögezve valaki a plafonra és csöpögött le a vér.És elképzeltem,hogy oda van valaki szögezve és rájöttem,hogy az nem lenne jó,mert összevérezné az asztalomat meg a gépet is...és a vért azt nehéz feltörölni.

Tegnap hajnalban meg olyan hangokat adott ki a ház,mint amikor a zombik ették a plafont és akkor viszont megijedtem,mert az egy dolog,hogy nincsenek zombik,de fogalmam se volt,hogy honnan jön és egyáltalán.

Aztán a biztonság kedvéért fél tíz előtt öt perccel elindultam.A Foltossal kétszer kellett visszajönnöm,aztán hazajött a Golyó és megkötöttem,erre kijött,aztán harmadjára sikerült megkötnöm.Akkor volt 9.54 és 10re már lent voltam az állomáson,szóval egyéni rekordokat döntögetek.

Aztán a Keletinél találkoztunk és bejártuk fél Pestet meg a Margitszigetet.És a kacsák nem fagynak bele a Dunába,csak megjégkockul a lábuk.És a combinó miért indexel?Az csak egy irányba tud menni.És volt a kajakos bácsi,aki hídtól hídig evezett,és nem is egyszer,hanem sokszor.

És hiányzol,meg a séta is,szóval gyere minél hamarabb sétálni ;-)

Ma reggel meg mire ébredek fél hétkor?Kedves Boróka pittyeg a mikrón,mert meg kell melegíteni a kakaóját.Eddig oké,de miért fél hétkor?!Aztán visszaaludtam és nyolc körül arra ébredtem,hogy kosaraznak a földszinten.Szuper.
Viszont az ebéd finom volt,rég ettem palacsintát.Az is igaz,hogy csak hármat tudtam enni,pedig nem is reggeliztem (hoppá...),biztos beteg vagyok.
vagy nem.

További szépnapot.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

:-)

(lborka, 2008.11.01 19:55)

Helyes :)
Addig is igyekszem nem túl sok smst írni,mert hízik a mobilszámlám...

...

(Enterion, 2008.11.01 18:53)

Megypróbálok minél hamarabb jönni pestre, bár ez nem csak rajtam múlik (sajnos), persze ez még nem jelenti azt, hogy nem jöhetek;)