Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pálköve

2008.08.23

Hétfőn indultunk,a Bogi meg én egy friss és üde Pandával meg egy álmos és rekedt Hörcsivel,aki egy hete nem aludt a Sziget miatt.Az út egy kicsit sokáig tartott,de egyszer se tévedtünk el.
Viszont amikor megérkeztünk a táborhelyre,akkor a Hörcsinek is meg nekem az volt az első reakcióm,hogy úristen,miért vannak itt ennyien.Ez itt egy ifjúsági tábor,mi vagyunk az ifjúság,őket meg küldjék haza,na.Jó,lehet,hogy kicist antiszociálisak vagyunk,de azért mégis.Legalább a házunk "messze" volt tőlük.Hétágyas szobák,nem a legjobbak,de úgyis csak aludni fogunk bennük.Viszont a vizesblokk...
Hát arról inkább ne beszéljünk.

Volt egy házunk (négy szoba) meg egy szobánk.Harmincöt ágy harminchét emberre.Sebaj.És nekem még ágynemű sem jutott,mert valaki az enyémet húzta fel.Viszont utolsó nap találtak egy használatlan lepedőt.Grrr...
első nap korán ébredtem.Második nap anyu hívott telefonon háromnegyed kilenckor,arra ébredtem.Harmadk nap Hörcsi jött be valamiért.Negyedik nap a Panda keltett.Miért nem hagyják aludni az embert?

De a vízbenlabdázás az jó volt.És idén csak egyszer vagy kétszer nyomtak a víz alá és csak csütörtökön meg pénteken nem mentem a vízbe mert fájt a torkom.A víz is egész meleg volt,de csak akkor,ha ugráltunk,mert különben megfagytam.Bár lehet,hogy nem merüléssel kellett volna beugrani,de akkor meg órákig tart,amíg bemegyek...
A strand kb 100 méterre volt a háztól,úgyhogy nagyon megerőltető volt eljutni odáig és még a kocsiba se kellett bezsúfolódni hozzá.És finom lángost meg palacsintát adtak (bár a révfülöpi rántottsajtnak semmi nem ér a nyomába...) és jó volt nézni a magyar-montenegrói vízilabdameccset és drukkolni,meg visítani amikor nyertünk...

Este meg kártyázni,beszélgetni avgy éppen a focimeccset nézni,amit Hörcsi közvetített a Répák a Krumplik ellen.Vagy pingpongozni.Első nap megvertem a Boldit is meg a Bencét is egy tizenegyesben,mert akkor még nem jöttek bele.Viszont a háló az néha eldőlt,főleg a vége felé.
És jött a (Meine) Kleine Deutch,aki egy német csoporttal volt ott,kb 7-8 éves lehetett és nem tudott angolul.Meg pingpongozni se tudott,de a Bencével egész jól megértették egymást.Ellenben a többi némettel,akik ki akarták dönteni a pingpongház falát meg kővel dobálták az ablakot (bár később Kleine Deutch is átállt hozzájuk).Azok a zablakok is jók voltak,mert csak fallal együtt lehetett volna kinyitni őket.Csak azt nem értem,hogy akkor minek vannak.voltak.

Reggeli kakaóscsiga,vacsora kenyét,ebéd lángos.Zèrtz-et nézni meg egész érdekes,kivéve amikor háromnegyed óráig tart egy lépés és ráadásul le is maradok róla.De mindenesetre érdekesebb mint a sakk.
És megint megállapítottam,hogy egy bizonyos mintát nem lehet kirakni a Rubik-kockán.
És tollasoztunk a strandon.Ütöttünk 200at,kereken.Mint a Tiszánál.
Gyászoljuk együtt Hörcsi fél fülbevalóját Amit jobb lett volna kivenni vízbemenés előtt,de most már sajnos mindegy...) meg Ambrus kulcscsontját,ami remélhetőleg rendbejön.Viszont visszakaptam a szandálomat és a sátor alját is Szilvitől.Ojjé.

Najó,most ennyi.De még biztos eszembe fog jutni valami.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

hajjaj...

(lborka, 2008.08.31 19:40)

Azt se bánnám,ha minden reggel felkeltenél,csak menjünk vissza...

hleofnfgjkvg

(hörcsi, 2008.08.27 20:41)

undorító budi ide vagy oda, visszamennék.
(utólagos bocsánatodért esedezem, amiért felkeltettelek. nem volt szándékos.)