Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Meghaltam

2008.11.21

Tegnap délután még egész jól éreztem magam,főleg amikor a Boti meg a Boldi kitalálták,hogy én vagyok a gazfickó és börtönbe zártak és rám pakoltak négy párnát.Akkor lehetett pihenni meg becsukni a szemem és majdnem elaludni.

De aztán elmentem tollasozni,és kész,agyhalál.Fél óra után már csak reflexből mentem a labdák után (vagy még úgy se),még jó,hogy fél9kor hazajöttünk.Szédültem,mindenem fájt,de szó szerint és semmit nem akartam,csak aludni.Ami persze nem sikerült,mert ha becsuktam a szemem,akkor elkezdett nyilallni és fájt nagyon,nyitott szemmel meg ugye nem lehet aludni.
Reggel hatkor kelés,az még egész tűrhetően ment,de a lépcsőn való lemenéssle voltak problémák.Sebaj.Reggeli,aztán megyek ki,a Golyó elengedve.Megyek anyuékkal,de akkor minek keltem hatkor?Mindegy.

Első óra matek,senki nem írt házit,senki nem tudott házitr írni,még a Hanna se érti,akkor mi hogyan értsük?És hogyan írjunk abból dogát,amit nem értünk?Remek.Ha minden igaz,az előző dogám négyes lett,akkor van egy kettesem,egy négyesem és egy egyesem.Elegem van a matekból,nemértem,nemérdekel.
De ma mindenki ilyen volt,fáradt és ideges,Beöthy is,meg Csapody is meg az egész osztály.

Viszont rajzon kaptam egy 4/5öt,a föci tzm meg 4es lett.3 pont...az nemsok.Lehetett volna ötös is.Majd legközelebb.

A vonaton meg elaludtam.egész kényelmes volt.

Naennyi.Szépálmokat.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.