Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


per tilde lborbala

2008.04.16

Illetvehát ötödikben végigzongoráztuk a Wordot.Meg végül is hatodikban,hetedikben és nyolcadikban is,de abban mi a poén,ha minden évben csontra ugyanazt a szöveget kell ugyanazzal a feladattal megcsinálni??
Aztán nyolcadikban Exceleztünk.Mennyi ideig?Fél hónap?Egy?Annál több biztos nem.Még jegyet se kaptunk rá.Péterbá egyik órán közölte,hogy hülyék vagyunk mi ehhez és visszatértünk a PowerPointhoz.

Ötödik elején még érdekes volt a ppt,de amikor nyolcadikban negyedjére kellett ugyanazokat a ppt-ket megcsinálni,már cseppet untam.Meg amikor a számítógép felépítéséről meg a madarak és fák napjáról.Talán még most is meg tudnék csinálni egy március 15-ös ppt csukott szemmel.

Idén szerencsére egy fél szó se esett a ppt-ről.Ki is ugrottam volna az ablakon.És Exceleztünk és rájöttem,hogy valóban hülye vagyok hozzá,de amit Péterbá tanított azt még itt is meg tudtam csinálni.illetve nem ő tanította,csak próbálta.

Vajon mit szólna hozzá,ha most besétálnék egy tizedikeseknek tartott infóóra közepére és közölném vele,hogy html-t tanulunk?

És mit szólnának a tizedikesek a március 15-ös powerpointjaik mellett?

cryzis.vmg.sulinet.hu/~lborbala

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.