Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Itthon

2008.08.13

Viszont a Boldi végre talált egy TÁBLÁS társasjátékot,ami nekem is tetszik.Sőt,egészen nekem találták ki.És ketten is lehet játszani (meg egyedül is,de azt köszönöm,inkább nem) meg sokan is,úgyhogy külön jó.
A címe/neve/nemtommije Rettegés Arkhamban és mindenféle szörnyeket kell visszaterelgetni a saját dimenzióikba mindenféle kapukon.A játékszabálya cirka harminc oldalas,de szerencsére nekem nem kellett elolvasni,mert a Boldi elmagyarázta.Kicsit szerepjáték-szerű.És megvan a kedvenc karakterem is, a professzor. Igaz,még csak hármat játszottunk,de ebből kettőben azzal voltam és teljesen megfelel.Na,ennyit erről.

Ma találkozom végre Rékával,aki ki tudja mikor jött vissza Amerikából (bocsi,a memóriám nem túl jó...asszem vasárnap.) és megyünk fagyizni meg aztán Melindához szocializálódni.Hurrá.

Amúgy meg elvagyok,tegnap néztünk olimpiát (az izlandi csapat megverte kéziben a németeket,azt néztük végig meg Gyurta Danit meg a váltós úszást meg a díjugratás végét) és csináltam egy 2005ös Sóstós tablót fényképekkel.Abban az évben rohadt sokat fényképeztem,úgyhogy a gépen van mondjuk 700 kép,kinyomtatva meg 120.Úgy kb.A nyomtatottakból válogattam és egész jó lett szerintem.
A maradék időben meg Rubikkockáztam meg Láthatatlan Légiót olvastam.Meg persze este szörnyeket terelgettem.

Volt egy érdekes álmom,de már nem emlékszem rá teljesen.Voltak benne beszélő kismalacok,királylány,gonosz királynő,aki a saját lányát akarja a trónra ültetni meg minden ami kell.Előző este meg azt álmodtam,hogy Velencén van valami buli és a nyaraló elé nőtt egy kukoricaföld,amiben labirintus van és a vendégeket be kell vezetni,hogy ne tévedjenek el.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.