Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hullám

2009.01.05

Pedig azt hittem ma vidáman fekszem le,de nem.nemnemnem.neeeem.

túl gyakran használom ezt a szót mostanában.

nincs kedvem nagy betűket írni.nincs kedvem semmihez,aludni sem akarok,csak olvasni,de nemakarom itthagyni Ricsit msnen,pedig alig beszélgetünk,Borával még annyira se és ma igazán nem mondhatom,hogy nem csináltam semmit.viszont ha kinyitnék egy könyvet,rögtön elmenne a kedvem attól is,biztos vagyok benne.

miért van mindig lelkiismeret-furdalásom?

írtam evimére.csináltam valamit,írtam vázlatokat,kitöltöttem a versenyes részt,a tesókra vonatkozó részt,elkezdtem a többit.csináltam bioszra ppt-t,tanultam bioszt,tanultam verset,mosogattam,teregettem.

annyiradeannyira szerencsétlennek érzem magam.mármint nem úgy szerencsétlennek,hogy nincs szerencsém,hanem úgy,hogy van,csak nem tudok vele mit kezdeni,mert LUSTA VAGYOK.capslock.

más meg tudja csinálni.mindent.Fufu,Bora,Réka.én nem.nemnemnem.megint ez a szó.sírni akarok,de nem.nemnemnem.áhh.

utálom magam

tegnap sírtam az ágyban,nem bírtam abbahagyni és amikor a hátamra feküdtem,belefolytak a könnyek a fülembe és még rosszabb volt.kapart a torkom,égett a szemem és nyüszíteni akartam,mint a Foltos.neki szabad,nekem nem,csak ha egyedül vagyok itthon,mert különben anyu bejön és megkérdezi mi a baj.de én nem akarom elmondani,nem akarom megfogalmazni és azt mondom,hogy semmi és úgyse hiszi el.mert nem is igaz.
nem lehetett hangosan sírni,csak csendben,némán.mert különben felébrednek a kicsik,anyu meghallja,nemnemnem.

jó lenne végre találni valamit,ami igenigenigen és nem nemnemnem.

holnap töriházidoga.a templomosokról fogok írni.

hadd ne menjek sohatöbbet suliba!

nem tudom,hol a beléptetőkártyám.nemtudom,hol az általánosos bizim.nemtudom,hol a fejem.

beszélgetni akarok,nem telefonon,nem msnen,élőben,de nincs itt senkisenkisenki.sírni akarok,sírnisírnisírni.önző vagyok,borzasztó önző.

elégelég.ELÉG.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

hullámhullám

(Bbb, 2009.01.06 20:00)

Mindent? Megcsinálni? Még egy verset se tudok megtanulni.:P Ma délután elmerültem az önsajnálatban, annyira belelovaltam magam, hogy mekkora egy balek és milyen totálisan lúzer vagyok. Mi is...? Ja, igen. Sálálá.:P

ffffffffffffffffffffffffff

(fffffffffffffffffffffffffffffffffff, 2009.01.06 19:20)

Egyre szarabbul erzem magam, hogy nem beszeltunk!!!! Mire vegigolvastam a blogod iszonyatosan buntudatom lett, hogy kb. egy honapja nem talalkoztunk!!!
Az a baj hogy nem is tudlak felhivni, de most mar egyre jobban akarok talalkozni veled!!!!