Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hrvatska

2008.06.27

Odafelé 9 óra volt (ebből sztem minimum 1et álltunk),de baromi jó helyen laktunk.Én a Bogival meg a Boróval kerültem egy szobába,ami annyit jelentett,hogy délben meg este ott aludtunk,egyébként többnyire a tengerben tartozkodtunk.Legalábbis a Boró meg én.

A tenger az széééép volt,és sokat labdáztunk benne.Bár az apályos meg a dagályos vízállás között több mint 1 méter különbség volt és egyikben sem lehetett rendesen labdázni,csak amikor valami köztes időpont volt.És voltak soksok halak (imádom nézni a halakat) meg remeterákok (az azért jó,mert megfogod a csigaház tetejét és akkor kijön belőle és meg lehet nézni XD) meg tengericsillaggal meg tengeriuborkával (amitől a Bogi sikitófrászt kapott).A sárga bolya meg fekete kagylókkal volt tele és tök jól nézett ki.A Janás üveg meg egy vödörhöz volt kikötve és két palack volt mellette és azoktól meg féltem.
Lebarnultam.

A teraszon kékfehér csíkos pótágyon aludni jó dolog,még akkor is ha éjfélig motoroznak a parton (minden harmadik ember robogóval jár és tényleg éjfélig száguldoznak) és messziről hallom hogy áll a horvát-török meccs,ami után egy csalódott részeg szurkoló hajnali háromig énekel mindenféle szépségeket.Még jó,hogy nem értettem.És mondjuk szúnyogból lehetett volna kevesebb,de utolsó éjszakára már ravasz volatm és bekentem magam Off-fal.Úgyhogy csak két szúnyog csípett meg aznap éjszaka.

Ninben finom a fagyi meg Zadarban is,csak ott kisebb gombócokat adnak.És itthon még sehol nem láttam banános fagyit,pedig iszonyú finom!És az is jó,hogy ott a fagyisok nem próbálnak minél kisebb gombócot adni,hanem minél nagyobbat.És az utcák is szépen rendben vannak tartva és az iskola elé van felfestve zebra és ki van írva,hogy SKOLA.És az utcán is van néhány helyen légkondi és az étteremben barátságosak a pincérek.

És csináltunk egy csomó naplementés képet.Onnan lehet tudni,hogy melyik kép melyik nap készült XD.Hangát pedig lefényképezte egy turista fagyizás közben.És hallgattam vele Metallicát.
A Boldi pedig megtanította a kicsiknek,hogy konzekvens.A Hangával meg megbeszéltük,hogy az egy konzekvens légkondi,ami speciel egy béka.Ennek még szlovákikai előzményei vannak,amit most nem írnék le XD
És énis játszottam Bohnanzát és holtversenyben első lettem a Boldival.Jeje...

Visszafelé megálltunk a Plitvicei-tavaknál és az is gyönyörű.Az a kék szín...nem lehet leírni.És ugye a vízesések,az örök szerelmemeim.És többszáz hal meg néhány kacsa,amik a fahíd mellet úsznak.
És ha anyu visszaadja a fényképezős kábelt,akkor lesznek képek is.

Mostennyi.És megvilágosodtam.Aki megérdemli,annak elmondom XD

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

laksjfhsdka

(lborka, 2008.07.01 20:44)

Igen,ott világosodtam meg.És majd pont neked nem mondom el :)

sdfhsdthzset

(Ffffffffff, 2008.07.01 15:07)

Hu, most kicsit hülyén érzem magam az e-mail miatt, csak azt írtam előbb.. Akkor a Horvátországos résszel ne törődj, azt hagyd ki! Örükök, hogy jól érezted magad, mondtam hogy jó lesz! Na és ott világosoddtál meg?