Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


HétVége(83)

2008.06.08

Melinda,én mondtam,hogy elég az a három zacskó chips.És még sok is volt,beee...najó,csak azért,mert a sajtos nem volt finom.És az a sok Hősök egymás után nekem sok volt.De nembaj,szokjam meg,mi?Mikor megyünk legközelebb?Vagyishogy nem akarlak anyagi csődbe dönteni,mert azért elég sokba kerülünk,de legalább van eredménye.A Rékát pl már függővé tetted.És vegyünk banánoscsokit.

Szombaton akvaparkoztunk Füreden.És jó volt meg minden,főleg amikor már nem csak két csúszda ment.Bár akkor már nem csak tizenöten voltunk az egész parkban XD
És a pizza is finom volt.Meg a fagyi.Aztán megérkeztünk Velencére,lefeküdtem este hatkor és felkeltem reggel nyolckor.Vasárnap reggel.

Mameg nem történt semmi különös,azon kívül,hogy leszakadt az ég eső formájában.De az már itthon történt.

Az vajon normális dolog,ha az ember egyszerre öt idegen nyelvet tanul és ebből kettőt autodidakta módon?
Végülsi mindegy,mert úgyse vagyok normális.I'm crazzzzyyy....

Három nap.Három angol,két matek,két japán,két irodalom,két kémia,két tesi,egy töri,egy ofő,egy ének,egy föci,egy biosz.Egy kirándulás a Rám-szakadékba.Ott már voltam egyszer és akkor is tériszonyom volt.
A Boldi azt mondta,hogy válasszak a tériszonyom és a klausztrofóbiám között,mert ugye a tériszony az a nagy tértől való félelem a klausztrofóbia pedig a kis tértől.Én a magas hegyről való lefelénézéstől félek.Az melyik?

A Borónek folyton vérzik az orra.Egyik reggel hajnalban betámolyogtam a fürdőszobába és a mosdó tiszta vér volt.De annyira,hogy az egész piros volt,alig látszott ki a fehér.És az első gondolatom az volt,hogy úristen,kit öltek meg?!
Mostanában csak vércsíkok meg vérpöttyök vannak a padlón meg a mosdón.Esetleg a kilincsen.De hajnalban akkor se tesznek jót az idegeimnek.

szegény Kőzipapa csak a rossz énemmel találkozik.Este fáradt vagyok és harapós reggel meg álmos és harapós.És most azt hiszi,hogy dühös vagyok rá,pedig nem,csak harapós kedvemben nem szeretek beszélgetni...

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.