Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fruéknál

2008.07.31

De azért mégis.Olyan korán kelni...

Először kiderült,hogy nem is hozzájuk megyünk,mert a Bencének sportorvoshoz kell mennie,de eztán mégis hazavitt,mert másfél órát kellett várni valami leletre.De nem is baj,mert a Fufu kb akkor ébredt fel,amikor odaértem.

Amúgy semmit nem csináltunkaz elmúlt három napban.Első este hajnali félnégyig beszélgettünk és jólesett végre mindent-tényleg MINDENT-,ami foglalkoztat,elmondani valakinek.Aztán ami még történt:megittunk egy nap alatt 3 litert ice tea-t,egy csomó joghurtot,megettem az összes ottlevő zsömlét,Strategóztunk,mankaláztunk meg egyéb tíz éven aluli gyerekeknek kitalált játékokkal játszottunk,beszélgettünk,rubikkockáztunk (legalábbis én),szidtuk az ajtó előtt ugató kutyát meg az itthoni építkezéseket meg mittudomén...ja,gombát is pucoltunk.És ma reggel,délben,este lángost ettem.Fő a változatosság.
Ja,meg hogy el ne felejtsem,tizenhat tonnát énekeltünk egész nap,meg eslő este mindefélét a sötétben,hajnali háromkor.Pl csucsut meg tizenhat tonnát meg Ohiót.Meg a Fufu nappal is énekelt véeses dalokat,de azokat én nem ismertem (kivéve a tizenhat tonnát...) és ez nem ér,mert olyan szép hangja van.Beee.

Mindegy,szóval jó volt ott.Frunak megint új szobája van és van benne nagy ágy,erről már nem tud úgy lerugdosni,mint a fentiről.És kényelmes is.Igaz,első este a szivacson aludtam,de az ágy se rossz.Sőt.Arra ébredtem fel,hogy álmomban beledobtak minket egy krokodilokkal teli tóba és ha álmomban életveszélbye kerülök,akkor automatikusan felébredek.És már háromnegyed tíz volt.

És elfelejtettem annak a logisztorinak a megoldását,amit a Gergő mondott Kunbábonyban,úgyhogy csak a történetet tudtam elmondani,viszont én tanultam két újat.És csináltunk könyvsorrendet,a szobában található tizenkét legjobb könyvből (amit kb 40ből válaszottunk ki.Bár ha rajtam múlik,a HP7 nem kerül bele,de hát ez van.Amúgy tök más lett a sorrendünk,de sebaj).

A Stratgo az jó,mert abba nem kapok mindig ki.A mankala is jó,de abba gyakran kikapok.De az legalább gyors.

Vasárnap megyünk evezni,ha visszavonul a Tisza.Remélem visszavonul.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

oké

(lborka, 2008.08.11 13:07)

Már írom is,csak tegnap este valahogy nem volt kedvem hozzá :D
Apu szerintem úgyis hoz gumicsónakot,majd egyik nap elcsórjuk és átevezünk egy másik strandra meg vissza XD

hümm

(hörcsiiii, 2008.08.10 21:30)

nem baj, (illetve az, dehát) mert bepótoljuk pálkövén, majd viszünk felfújható gumicsónakot, és csakazértis együtt fogunk evezni, mert muszáj. amúgy írj egy másik beszámolót, mert ne maradjon mán megörökítetlenül, mert ahhoz túl jó volt. az együttsátrazást meg szintén bepótoljuk, csak éppenséggel nem egy sátorban, hanem egy szobában. zsír lesz.juhéj:D
addig meg majd még beszéljünk arról, h hogy lesz az a velünk jöttök téma, mert nekünk kell megbeszélni egymással, ugyanis apa elutazott, és az előtti nap jön csak vissza.

xxx

(lborka, 2008.08.10 20:16)

Elkezdtem írni egy húszoldalas (jó,annyi talán nem lett volna) bejegyzést a múlthétről és kitörölte az egészet...grrrr...
Hát,egy sátorban nem aludtunk (legalábbis én nem:(),de az hagyján,mert utolsó nap nem eveztünk együtt,pedig megbeszéltük!:(

pjehdc

(horcsi, 2008.08.01 20:44)

igerjetek meg, hogy laktok velem egy satorban, mert ha nem, akkor alhatok apaval, aki horkol, szal leci, mert el se megyek. nanana?:D

sdfgas

(ffffff, 2008.07.31 21:42)

Ja, és kiderült, hogy van két sátrunk, úgyhogy ha nem akarod nem muszáj hozni a tiéd....

fsdfasd

(ffffff, 2008.07.31 21:40)

Szerintem is jó volt!!!!
Nálunk ma megint esett az eső, de rövid idő után elállt, úgyhogy még van remény!!! Eszembe jutott egy megoldás a logi story-ra, majd vasárnap elmondom!!!