Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Este van...

2008.12.03

És pénteken matekdoga,tegnap biosz,ma japán...meg a Szimi szülinapja,ő is komolyan,mint egy kisgyerek,mint én,amikor esik a hó.

Csak az a különbség,hogy én utálom az ünnepeket,utálom a szülinapokat,névnapokat,a húsvétot és főleg a karácsonyt.A szilveszterrel elvagyok,a halloweennel sincs semmi bajom,de mást nem szeretek ünnepelni.Legalábbis nagy társaságban.Pl itthon.

Borával találkozni kéne,Sárival találkozni kéne,el kéne kezdeni gondolkozni h karácsonyra kinek mit és honnan,meg főleg honnan lesz pénzem ajándékra,még ha készítek,ahhoz is venni kell mindenfélét.De lehet,hogy mindenki gyertyát kap és kész.Ajándékokban soha nem voltam jó és nem is leszek azt hiszem.

A föciórák mostanában viccesek Rékával.Elvagyunk,röhögünk,kicsit se halkan,de Gondi nem szól ránk,hanem a Samuékra szól.Nembajaz.Ma pl azt vitattuk meg h ki a legszebb,a Réka vagy én,de akkoris én, a Bia is megmondta (igaz,csak azért,hogy a Lillára legyen ellenszavazat,mert ő meg a Rékára mondta) és a Melinda meg a Hanna közölte,hogy ők a legszebbek,de az nem számít.
Meg föcin lehet rajzolni pl punk gilisztát,robokutyát meg szőrös-ragyás-virslis nyulat és térképen hülye neveket keresni,meg madarat színezni meg ilyeneket.Már megint madár...áhh.

Ma voltunk Rékával a nőgyógyászaton és kb sok perc ücsörgés után felkeltünk h biztos nincs itt senki és megláttuk a feliratot,hogy ma nincs rendelés.Okéoké.Kicsit se estünk össze a röhögéstől.Főleghogy előtte Réka ült és ült és két másodpercenként félrefordult és csengőt játszott.Jajj.Meg megmutattam a csengős csengőhangomat meg aztán utána az autódudáast,amitől rohadtul megijedtem,mert hangos volt és kórház és visszhangzik (mint Réka köhögése) és úristen.

Holnap csütörtök,az jó,azt szeretjük,rövid,gyorsan elmegy és megyek tollasozni meg vissza a nőgyógyászatra Rékával,aztán haza (madarat rajzolni meg matekozni) ésennyi.

Tegnap voltam szemészeten,nem romlott a szemem,mindenoké,csak megázott a szöveggyűjteményem,de ez van.Látszik hogy használom.Féligmeddig.

Naennyi.Legyetek jók.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.