Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Elég volt

2008.06.28

Eldöntöttem mit akarok,de nem fogom világgá kürtölni,mert akkor jönnek majd a jótanácsok (vagyishogy felejtsem el,mert lehetetlen).Akinek a véleményére kíváncsi vagyok,azt úgyis megkérdezem.

Felsőfokúm lesz angolból és spanyolból,középfokúm franciából és japánból.ÉS azt is tudom,mit akarok tanulni az egyetemen.
És be fogom járni Amerikát,Eurpát,Dél-és Délkelet-Ázsiát és csakazértis Afrikát.

És ha kell,akkor áttaposok mindenkin,aki le akar beszélni róla.Végre van célom,ne most kezdjen el mindenki akadékoskodni.Majd tíz év múlva megnézhettek.Ha megtaláltok.

Nem ide kellett volna születnem,nem egy olyan helyre,ahol az embernek a saját családtagjainak előítéletei vannak a rokonukkal szemben.Ahol nem fogadják el,hogy az ember egyedül szeret lenni,nem fogadják el,hogy más.Sőt,még folyton emlékeztetik is rá,hogy kilóg a sorból.
Aztán meg csodálkoznak,ha menekülni szeretnék.

Elegem van a fölösleges udvariaskodásból,a csípős szavakból,a veszekedésekből.Lassan már ott tartok,hogy jobb,ha meg se szólalok,mert rögtön nekm ugrik valaki.Egyszerűbb csöndben maradni és magamban füstölögni meg a takaró alatt sírni,mert ha senki nem tud róla,akkor nem is szólnak meg érte.
És jobb,ha az álmaimról nem beszélek itthon,mert aztán megkapom a magamét.Jogosan vagy jogtalanul-de azért lehetne normálisan is megfogalmazni.

Jónapot.

 

Kép 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kép 

 

 

 

 

 

 

Kép 

 

 

 

 

 

 

 Kép

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

dfgxcvdferf

(Ffffffff, 2008.07.01 15:02)

Én azok közé tartozom, akiknek elmondod hogy mit fogysz tanulni az egyetemen?(Mert engem érdekelne!) A nyelvizsgák közül a francia már most is simán meglenne ha megpróbálnád...
F

édes babámmhoz:P

(Lujiddd, 2008.06.30 14:34)

Sya, "kis tanítványom":P jó hogy kiadtad magadat, tudod hogy én mindenben támogatlak téged? hogyha nem mostmáj tudod:P és imádlak=P

Nincsen rózsa...

(bbbbbbbbbb, 2008.06.29 20:54)

"Azt hiszed, hogy nyílik még a sárga rózsa..." Ez a sárga rózsáról jutott eszembe, mily' meglepő?:P
És ezt el kell mondanod részletesen msnen.
Egyébként valahol vannak nagyon szép rózsás képeim. Ha esetleg érdekelnek...Nincsen rózsa tövis (helyesebben: tüske) nélkül.